Senja kävi joskus aamulla oven takana pyrkimässä olohuoneeseen, mutta nukahdin samantien uudestaan ja heräsin joskus kymmenen jälkeen. Söin aamupalaa Pirjon ja Martinin kanssa ja sen jälkeen Pirjo lähti viemään minua takaisin Schlangeniin. Matkalla käytiin muutamia väittelyitä Erikan (navigaattori) kanssa, mutta löysimme perille Pirjon ja Erikan erimielisyyksistä huolimatta.

Henrik ja Katrin tulivat tänne syömään, joten meitä oli tavallista enemmän paikalla. Katrinia en välttämättä ehdi enää nähdä, joten lähtiessään hän toivotteli hyvää viikkoa ja kotimatkaa. Hän on erittäin mukava nainen ja voin hyvin kuvitella hänet työhönsä opettajana. Puhuimme lyhyesti, että voisimme mahdollisesti tavata kesällä, kun hän tulee Suomeen mökille.

Loppupäivä meni pyykkien parissa ja odottaessani lueskelin kirjaa. Varsin rauhallinen sunnuntai siis. Huomenna alkaa viimeinen viikko täällä ja olen siitä hieman harmissani. Olen viihtynyt todella hyvin. Illalla soitin vielä Simonelle ja hän lupasi tulla taas aamulla hakemaan minua.